Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johnny, känner sig helt avslappnad

Helt relaxad
Har inte bråttom till någonting då han nu har
ätit sig mätt
Så nu tar han det bara lugnt
Tar sig bara ett djupt andetag för att sedan sakta
men säkert blåsa ut i lugn ro
*gäsp*
Förlåt, men jag känner mig nog lite trött just nu
Ska nog ta mig en liten lur och drömma mig bort lite
granna för en stund
*Snark*
ZZZZ ZZZ

Där somnade visst Johnny in för nu kan man höra
rosslingarna som kommer direkt efter
själva snarkandet då han drar timmer stockar
Är ute och drömmer

Johnny, känner sig helt avslappnad
Helt relaxad och cool lugn
Trygg hemma i sin egen borg...

Ken Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel