Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig oavsett om du inte älskar mig

För jag älskar dig oavsett om du inte tror det
För varsågod här får du en bukett vackra blommor
och en ask av den godaste choklad
Och det med en liten förfrågan såhär tidigt på morgonen
Vad ska du göra idag?
Kanske jag kan få bjuda med dig till ett Spa
Bara ligga där och bli bortskämda för att skratta
och vara glada
Men du får inte skratta då ansiktsmasken är på
För då kan den spricka och så
Och det är inget bra
Men vad säger du
Vill du med mig haka på?
För varför sitta hemma ensam och ha det så tråkigt så
Så kom igen nu, låt oss gå

Okej, då

Jag älskar dig oavsett om du inte älskar mig!

Kensan Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel