Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neon Rose Reload

Vilken underbar rockplatta de gjorde svenskarna
med bandet Neon Rose på sjuttiotalet
Helt klart före sin tid
För om de hade slagit idag så hade de slagit stort
med stora rubriker världen över
Det är vad jag vill tro i alla fall då de är så hemskt duktiga
Lyssna själva så får ni se
Finns på Spotify
Neon Rose, Reload, mina vänner
Ni som gillar hårdrock kommer aldrig att ångra er
För vilken dunderplatta
Fem Kensan av fem möjliga...

Ken Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel