Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av smärta

då det gör så himla ont innanför ens bröst
Har precis blivit sviken av min älskade som har
varit otrogen
Vilket inte inger mig någon större tröst
Skulle helst av allt bara vilja försvinna för att inte synas
just nu då jag är både förbannad och riktigt ledsen
För hur kunde hon efter allt det som vi har gått igenom
Att hon bara slänger bort våra sex år tillsammans
med alla våra minnen för ett skjuts skull
Ett samlag
För har jag blivit så dålig i sängen att hon inte vill ha
mig längre
Men vad vet jag
För då kunde hon väl ha sagt någonting så att jag
kunde bättra mig
Förnya mig
Men nej,nej, nej
Och nu när skadan redan skedd kommer det aldrig
att kunna bli bra mellan oss igen
Och jag som trodde att hon fortfarande älskade mig
då hon har mig som sin bästa vän
Men icke, sa Nicke
Så just nu tåras mina ögon av smärta för detta bedrägeri
Är visst helt ensam igen, helt fri
Det som jag helst inte vill vara då jag älskar henne
fortfarande
För hon är ju annars mitt lilla honungsbi...

Tårar av smärta!

Kensan Cassel
30/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 13:52



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Allt går att reparera. Om man vill.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel