Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarkyss

Längtans blåa vattendrag
söker mina ögon
Där spelar granskogen
blues på ytan
Där vänslas vinden
med krusningarna
Där möter min hud
försommarkylans
oemotståndliga kyss




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-30 14:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Hudnära längtan.
2020-05-30

  Kajan VIP
Så märklig, men ändå så beskrivande. Du är vän med orden.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP