Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under rådande omständigheter


Under rådande omständigheter kan vi icke socialisera oss och dryfta livslögner. Det äro ett mentalt haveri att endast kunna ljuga inför sig själv, vilket kommer få konsekvenser i framtida möten, då vi slutat förhärliga varandra och förnekar att vi någonsin varit vänner.

Jag haver bakom låsta dörrar skapat dockteater som sällskap, men de egensinniga krabaterna vill syssla med pantomim och jag äro bedrövad över att vi tycks befinna oss på olika planeter. Det känns som bristande respekt när de påstår att manusen krymper dem.

Dagar flyter förbi, minnen briserar som minor. Jag rättar in dem i verkligheten. Nätterna äro ett större dilemma, ty jag vågar icke blunda eftersom dockteatern hava anarkistiska fester bredvid sängen, vilket kränker min position som ständigt fritänkande karaktär.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-30 14:43



Bookmark and Share


  Connie
Jag älskar att läsa sånt där varje tanke får hjärnan att skruva sig ett par varv!
2020-12-03

    violas
och som vanligt , verkligheten överträffar alltid dikten .
2020-05-31

  Kungskobran VIP
Kanske på kant med Emanuel Kant
2020-05-30

  SatansSon
läst mycket strindberg på sistone?
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP