Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trehörningen

Sjön har nog
aldrig varit
vackrare än idag
Min blick fastnar
ständigt på den
azurströmmande ytan
som väntar mig
där nere
Bortom kalhygget
Som jag längtar
efter den





Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-30 15:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Den" och "där" har utpekande funktion vilket fördjupar textupplevelsen och
strör lite magi över ytan.
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP