Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasett

för mycket nu
kalla ögon
slag under bältet
frånvaro
sken uppe
som när man står stilla
och tror att getingen
inte sticker
giftet sprider sig ändå
punktöga




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-30 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP