Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumphugget

Många saker fungerar dåligt i vårt land
Mycket beror på den rumphuggna tiden
som beror på alla dessa helger i Sverige
under det första halvåret
Och de politiker som var med
och avskaffade Postverket
borde ställas inför riksrätt
Tillvaron i Sverige har blivit sämre på många sätt
på grund av kommuners och politikers agerande
Det är ju bara ansvarsfrihet som råder




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-30 17:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Rättframt konstaterande!
Politiker gör sig
Oanträffbara.
Skyller sen
ifrån sig
på annat
/andra.




2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP