Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

nu kommer solen
ropar pojkarna
kastar sig
i tjärnens svarta vatten
- du vet den där gubben?
han som cyklar och har ett öga?
nu kommer monstret
vill du inte bada mamma?
Titta på mig




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP