Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet från den ljusa sidan..


Kvällssol brinner
genom klorofyllen

Silar ljuset
där en vind drar fram

Och ifrån det lilla huset
hörs när kopparna
tas fram

Glada röster
sommarljusa
utan någon ton i moll

Sånt är livet i det ljusa
Underbart från alla håll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-30 18:21



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt med denna ljusa dikt
2020-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP