Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets trygghet

Jag står ensam i mörkret
Men det finns ljus
på andra sidan vägen.
Jag går över dit
och tittar mig omkring
Osäker går jag vidare
möter en gammal man.
Vart är du på väg
frågar jag.
Till vägs ände svarar han,
är det långt dit?
inte för mig som är
gammal svarade han.
Följ mig, nej det tror jag inte
svarar jag, är inte så gammal.
Du är gammal nog svarar han.
Jag kände mig obehagligt berörd
gick tillbaka över vägen, till mörkret
där kände jag mig tryggare.




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-30 18:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
På livets stig kan man möta besynnerliga människor.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP