Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 december 2019

Något nytt
verkar bara
att försvinna
inte mening

Nynna mig
något nytt
kyla och vind
regn vet inte

Något som
väcker mitt
inre stelnat
i en kakafoni




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-05-30 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig