Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade Uggla


hoppas du mår bra
du får inte stressa dig
av det förflutnas närvarande väv
det är sand i skorna
de är liksom hus med uråldrig färg
försjunket i grönska
där vildvin klättrar längs husets väggar
jag har kopior 2018 sorterar
allt arbete inom och utomhus
trädgården en barnkammare
som att anlägga en ny trädgård :)
det piper och kvittrar överallt
det var 22 grader i dag
arbetet fortskrider
små människor går aldrig att förändra
se bråket när R vän blev änka
har skrivit två brev åt Jullan
som tagit sig an problemet
hon luttrad över orättvisor
som begås i mammons namn
minns du historien om telefonsamtalet
som du skrattade
tänk positivt
kärleksfulla kram <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-05-30 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP