Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt

en kille hit,
å en kille dit
önskar bara att jag iallafall
betydde nånting
att jag inte bara var till för en natt
att träffas denna gång
för att sedan inte betyda nåt

ångrar mig varje gång
men ändå händer det igen
att jag finner mig själv
i nån annans händer
å jag undrar varför jag gör
som jag gör mot
mig själv

en kille hit,
å en kille dit
de gör inget fel
men för varje gång
känns det mer och mer
kan till slut knappt andas
när mina skor slår i backen
på vägen hem mitt i natten
känns som att kyssarna hänger kvar
å jag saknar armarna som nyss
höll om mig som om jag deras var

åren går

en kille hit,
å en kille dit
har bestämt mig
för att jag vill ha mer än
en natt
har inte hittat nåt än
men känner iallafall
att jag är på väg att hitta
mig själv




Fri vers av Dottr
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-31 00:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Texten blir som ett klargörande för en själv att nog fasen är man på G och på rätt bog. Tror det är bra att på papper definiera var man är och vart man sen vill gå. Fint.

2020-07-05

  överlevaren VIP
Att hitta sig själv är steg i rätt riktning att träffa någon som älskar en som person....
2020-07-05

  KattenKin VIP
Kom att tänka på den här när jag läste din dikt: https://youtu.be/2aSq8CPCPg4
2020-05-31

    Steff...
Då har du kommit rätt:-)
Bra att få skriva av sig om inte annat.
bra text fortsätt så dra ner lite hitta flytet så är du en poet.

2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Dottr