Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är självklar som en lag att man lär sig av sina misstag


ETT STEG FÖRE

Om jag klarar den här gång
elaka corona
den får aldrig en chans till
för att mig förvåna

Då, när nästa pandemi
kommer ihåg världen
jag ska vara förberedd
och redo för färden

Här finns inte så mycket
att filosofera
bara lämna Sverige
därefter fundera

För att för dem färgade
röda, blåa, gröna
ekonomin väger tyngre
än kamp mot corona

Fast jag är en riktig viking
en sån med svart hår :)
jag är mogen inte än att
för Sverige dör

Och det skulle vara visst
ödets ironi
att dö för att få i gång
svensk ekonomi

Men nästa gång när kommer
det virus, den dåre
jag ska packa och alltid
vara ett steg före

Jovo Janjicic















Fri vers av Jovo Janjicic VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-31 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jovo Janjicic
Jovo Janjicic VIP