Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bor

I stunden mellan
Håller oss fast
Innan natt blir till dag
Innan vi blir som dom
som är vanliga igen

Innan natt blir till dag
När daggen sjunger
Innan vägen svänger
Innan rosorna faller
Innan solen kommer
Innan dom där tisdagsmänniskorna
Vaknar igen

Vi är den morgonvarma kyligheten
och dofterna som bara känns
När tidningsbuden regerar i trapporna
Och bagarna med hattarna
Skaldar ut
\"Gå hem!\"
Alla verkar tro

Att natten är slut

tur att vi inte är som morgonvännerna
och går på de lumpna lögnerna




Fri vers av Hanna S
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-07-10 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S