Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två små bäckar

Klövabäcken bland stenar porla
Längstebäcken i lera sorla
Klövabäcken med vatten klart
Längstebäcken av grumlig art
Där de mötas som vit och blå
Jord och himmel i vattnet gå




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-05-31 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP