Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text "Kryckpromenaden" (KÅSERI) Av Bengt Malmsten. Min kommentar handlar om boten som soten, det vill säga den som vill 'ligga' i träning.


Kritik på en text (1968) rimligt skrivet




Prova gärna ligga som koma'd,
en elva och en halv månad,

då där trilla såväl muskler som fläsk,
där vandrar du i drömlikt träsk,

som var du på liv släckt,
tills den dag du blir väckt...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-05-31 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP