Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misantrop.

Här.

Ett poem
skall icke
vara mitt
livs novell

Haiku gör
sig gott
på Nippon.

Ni är inte det minsta BANZAI!




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-31 03:21



Bookmark and Share


  Trebor Zweig
Ja. Och?
2020-06-06

  SatansSon VIP
japanskt leverop för kejsaren, betyder inte döda.
2020-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig