Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunderklumpar


även om det finns de som är
proppade till tungbenet
med åsikter om det mesta
saknar de dessvärre insikter
självbestämmanderätten hos nästan
kretsloppet fortsätter
cut me open
förlåtelse finns inte
vad spindelben och isdrottningen gjort
ord går inte att finna
om någon torterare skulle drunkna
hur mycket ni än ropade
aldrig slängde jag ut någon livboj
bryr mig hel enkelt inte
Ville en gång tala om freden hos kärleken
tåget avgick från stationen flera år sedan
medan ni torterade klokugglan och mig
och fann spåren efter de som levde i slakthuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-31 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP