Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon



elva grader och vindblåst hår
gryningsandarna andas djupa andetag
värmen stiger i stadens lunga
visst är det härlig att se
människoflockar stänger in vinterkläderna
i garderoben
det blir tjugotregradigt väder
tänker dig varje dag
en hjärtevarm kram

älskade uggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-05-31 07:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP