Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsultation



förenade krafter blir starkare tillsammans
alla är duktiga på något
att gå den lagliga vägen den rätta
då rättsskiparens svärd slipas
juridisk konsultation kräves
mullvaden guld värd, gräver
bland rullorna
det går många psykopater lösa
över vår skakiga samhällskropp
en del av oss möter en eller flera
under vårt levnadslopp
kunskaper blandas i en enda skål
mot samma mål
med en drivkraft
även en koloss har lerfötter

Terrorister finns inom alla samhällsskikt
dvärgen som torterar
stjäl allt av värde från den som ligger
direktören som vänder vitt till svart
tumskruven på bokföringen
politikern och diktatorn utbildas
i manipulation
alla vapen tillåtna för att göra oket tyngre







Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-05-31 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP