Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst! Se det som ej ses!

-Bara bilder med isflak ses!
Vad kallas utställningen som ges?
-Lätt som en plätt ju
Bara att se rätt du!
"Ingen ko på isen"! Årets tes!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 07:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var banne mig det bästa som kunnat hända ett vatten i dessa dagar. Textens innehåll lockade mina läppar att låta öppna sig då ett muller i min mage förde ut ljudet av ett bullrande skratt, lätt medförande så väl som tystnadens förgörande.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt