Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kverulanten


Donald

Om Trump inte fanns
mot vem skulle vi då
rikta vår kverulans?
mot egen minister
med stora brister
knappast nu när vi får
en myndighet mot
detta att sanning rår




Fri vers av arnold
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-31 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nu är det Putin som vi alla riktar oss mot.
2022-03-11
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold