Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligare nu



Jag är lyckligare nu

Är igenom mörkret och ser på dig med en annan sorg.

Jag är lyckligare nu

Andas friare

Vaktar inga ord

Lyssnar inte efter ljudet

Räknar inte

Jag är lyckligare nu




Fri vers av Totiki
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-31 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki