Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

jag håller på att gå itu
för det
känns som att jag
bara
håller ut

panik
lite varje dag
men idag
kan jag inte sluta skaka
jag är trasig
ledsen
skör

jag önskar att nån
kunde se mig nu
att nån höll min hand
och sa
"du kommer inte att gå itu"




Fri vers av Dottr
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-31 10:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Inte gå uti. Det behövs ibland inte mer än en hand på axeln och nån som säger
Jag tror på dig.
2020-07-05

  överlevaren VIP
Orden griper tag....styrkekram!
2020-07-05

  Klint
precis så ...

2020-06-05

  bibbi ahrnstedt
Fint, jag håller om dig
2020-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Dottr