Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamp

motståndare

stridande fiende

ett inre invaderas

sätter hårt mot hårt

ovänskap

osämjan styr

de olika delarna

av det inre där kritiken

segraren

framkämpar övertaget

lämnar kvar jagspillrorna

ohöljd triumf ger högmod

rättmätigt

duger bra

på mänskliga vågen

skäligt




Fri vers av Inez L
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 10:26



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Den inre bataljen kan vara nog så alarmerande.
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L