Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en mors dag

Och morsan blir ju så glad då man uppmärksammar
henne med en blombukett och några triss lotter
För hon är ju ingen ungdom längre
Åttioett år men still going strong
Så en mors dag är hon väl värd mamma lilla, tycker jag
då min bror och jag kommer och hälsar på
Hennes båda söner som hon älskar så mycket
Plus att solen skiner så vackert idag
Så idag klockan ett ska vi träffa våran mor nere vid den
lilla parken och grattulera henne då vi hoppas att hon
ska smälta som en bit god choklad
Grattis morsan!

Ken Cassel
31/5-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-31 10:38



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Fint skrivet om lilla mor, kram
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel