Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymden på busshållsplatsen

Livet är en väldig gåva
Om du vill så kan jag lova,
har din blick ej blivit skymd än
kan du i dig själv se rymden




Bunden vers av Arenaramus
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 12:39



Bookmark and Share


  Staffan Uhlén
Bra rubrik till den kosmiska texten.
2020-05-31

  Öknens Ros VIP
Människans byggstenar är rymden.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus