Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Affektionsvärde

Bättre begagnad.
Vilsna själar på loppis.
Det mest unika.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-05-31 13:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag blev kallad för
second-hand
mjukis en gång.
haha, så sant.
men bella
älskar mig,
för mitt allt.
2020-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP