Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bön till majvinden

Å du majvind
omfamna mig i din dans
plocka mina tankar

Å du majvind
Sprid ut tankarna till jorden
och låt dem gro

Å du majvind
Gör blommorna så fagra
så finner jag äntligen frid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Persikabarn
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn