Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKA JAG GÅ SÖNDER I KVÄLL?

Ska jag gå sönder i kväll

så att Du kan göra mig hel?

Ska jag gå sönder i kväll

för att nästan allting känns fel?

Ska det bli uppgörelser

med det där som hindrat och stört?

Ska jag gå sönder i kväll?

Jag vet att det inte är kört

 

Folk säger si, säger så

Pratar om ditt eller datt

I hermelinflocken är

jag alltjämt en kolsvart katt

Men Du som alltid vet allt

allt det där de inte vet

ge mig mer ljus och mer salt

Det här är en mörk, söt planet

 

Du fyller alla behov

med härlighet och med kraft

när det känns som om jag har

tappat allt det som jag haft

Du fyller i med ditt stift

där det har blivit diffust

Du renar mig från allt gift

Låter det mörka bli ljust

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2020

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2020-05-31 18:36



Bookmark and Share


  Koloristen
Lerkärlsvarelser.
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP