Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kors-stucket hjärta

En avbild som brinner utanför prästgården.

Prästen själv i egen hög person står där med facklan och ser upp mot sin brinnande frälsare

Tårarna som ljudlöst droppar ner på det gröna mörka gräset

I skymningens härligt mörka ljus

Den sköna brisen och dem sköna minnena från denna hoppets falskhets plats

Får prästen att skamset gömma ansiktet

Från dem spöken som skrattar så tyst

med välkända ansikten och Guds döva ton










Fri vers (Fri form) av kalles
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-05-31 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles