Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräfta varandra

Något som är mycket viktigt är att människor börjar bekräfta varandra
Tala om vad vi känner för varandra
Vad vi uppskattar hos varandra
Hur vi kan trösta och uppmuntra varandra
Man gör detta utan tanke på någon motprestation
Men när man stöder någon så får man till synes helt automatiskt mycket tillbaka




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-31 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP