Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går att nöja sig

Du vill inte titta på mig
Inte hålla min hand
Bara ibland
Din hand runt min hals
Mellan lakanen
Och mellan mina ben
leker den
Men jag är ingen

Avlägsen
från det du velat ha egentligen

Det går att nöja sig med det man får
ett tag

Någon som kände dig en gång sa att du har känslor för mig
Antagligen för att trösta
Och för att den önskade det åt mig

Det går att nöja sig med det man får
ett tag
Även om det är en främlings fantasi
Och sympatier




Fri vers av intesammaperson
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-31 21:55



Bookmark and Share


  SatansSon
den här var bra. gillar.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

intesammaperson
intesammaperson