Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka ditt namn

Jag smakar ditt namn
tar bokstäverna i min mun
väger dem med min tunga
känner deras konsistens

J som i ja
Jag följer dig dit du vill
O som i cirkeln
du sluter omkring mig
H som i harmonin
i min kropp nära dig
A som i den avgrund
du fyller men mening
N som i nu
Jag vill stanna i detta nu

Jag smakar ditt namn
En besynnerlig sensation
Jag smakar ditt namn
Och du smälter i min mun
Jag smakade ditt namn
Din eftersmak så god







Fri vers av Leonina
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-31 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina