Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Limerick-vers

 

 

En man gick i solen vid Glimmingehus

där njöt han av värme och strålande ljus

Sen fick han sin syn på Arcitium Nemorosum

de fastnar på benen, han vill  bort till sitt rosrum

Myser bland blommor med blad i lusthus med buskmus

 




Bunden vers (Limerick) av Litchi VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-31 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP