Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Coronatider är längtan efter en kram särskilt stark


Längtan

Jag längtar efter era kramar
Så speciella, individuella
Era kramar
Stryrkegivande
Införlivande
En stor och fast
En liten i hast
En tveksam och lätt
Ett barns kram så nätt
En mjuk och varm
En sorgen och arm

Jag längtar, trängtar
Känner mig tom
och skör en stund
Möter den känslan
men stöter på grund
Tänker på alla kramar jag fått
Vet att ni inte
är så långt bort
Tar mobilen och hör en röst
Värme, trots avstånd
skänker mig tröst




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-01 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP