Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkprat

Kråkorna pratar därute.
För visst pratar dom.
Inte för att jag vet om vad,
men jag gissar att dom
pratar om:
Sina vackra barn.
Körsbärsträdet blommar fint,
det kommer att bli gott om körsbär i år.
Boet borde förstärkas.
Vad tycker du, kan jag ta den där kvisten och hänga upp i boet som dekoration?
Sånt vanligt kråkprat.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-01 08:56



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kul tanke och bra genomförd.
2020-06-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul tankar om kråkprat! Gissar att du har rätt. De pratar helt säkert om stort som smått:)
2020-06-01

  Öknens Ros VIP
Visst pratar kråkorna med varandra, om vad kan man ju spekulera om.
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP