Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan allt är för sent

När längtan blir för stor
När du putsat dina skor
Hängt av dig din kofta
Lärt dig att mera softa
Då tiden inte längre spelar roll
Du har vågat släppa all kontroll
Då vi är här, bara här och nu
Även om klockan är tio eller sju

I morgon kan allt vara för sent
Förlåt men inget illa ment
Kan handla om minut eller sekund
Det här kanske är din sista stund
Man kan bara styra så länge vi finns
Så inte mer levande för att folk minns
Då vi alla bara finns på en lånad tid
Därför vi alla får välja våran strid

Saker man sakta och gjort
Som vi kanske får ångra stort
Hjälper inte att gråta floder
När allt är för sent min broder
Att du inte ringde utan bara stred
Blev så kanske ett sista avsked
Så vi väntar på ett beslut
Kanske får vi en sista minut

Vad är viktigast när vi fortfarande är här
Kanske att ta hand om dom vi håller kär
Ingen idé att över något svära
Då slutet alltid kan vara nära
För så när vi på jorden kom till
Det kanske sägs att tiden stod still
Så bara då i någons tankar
När hjärtan fortfarande bankar




Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde