Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Glöm inte mig

Lyssna till ditt hjärta,
försök att landa,
stilla,
i ditt levande sinne.
Förkasta allting,
men aldrig dig själv,
gå ifrån allt,
men tappa inte bort dina andetag.
Be en bön,
en stilla,
lyssna nu,
lugnt på mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 90 gånger
Publicerad 2020-06-01 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann