Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- ADHD barn under månen

När jag skriver skrivstil blir jag tolv år gammal igen,
handstilen är lika ful,
jag tror till och med att den är värre nu,
men jag kan leva med sneda bokstäver.

Energin är låg,
men längtan är stor,
jag ger aldrig upp min väntan,
en dag önskar jag att få dela med mig,
av mitt känsloliv till dig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann