Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett härligt Sommarfuk



Ursäkta tappade bort
Ett t på slutet ( med
berått mod?)

Och nu tappades väl 70%
Av läsarna och deras
Intresse bort?

Så det är väl ingen
Idé att fortsätta?


Ha en bra Sommar
Med eller utan fuk-t

(Och glöm ej bort att
Pesten härjar än. ..)

;)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-01 12:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klurigt kul! Jag undrade just!
2020-06-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Nyfiken i en strut, det var jag det.
Härlig överraskning med denna text!
2020-06-01

    Lena Staaf VIP
En sådan rubrik väcker definitivt nyfikenhet!
2020-06-01

    Sefarge VIP
Neejdå!
Moral-polisen kan
slummra vidare. ..
;)

2020-06-01

  Staffan Nilsson
Så det var inget borttappat c - det var då för väl … ;)
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP