Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår försvarsmakt är god!

Kustförsvaret hittat sin profil...
Rysk ubåt stod på kobbe i stor stil...
I år jobbat på
fyllt på fler kobbar då...
Nu stoppas okänd ubåt, i vår fil...







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-01 12:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vårt försvar,som har sina skäl
Försvarar oss så himlans väl
Det vet väl minsta säl?
;)
2020-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt