Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROBLEMENS UPPFINNARE

Problem kan endast lösas
av de vilka är ansvariga
till dess uppkomst,vilket
medger att problemet
aldrig komma att lösas.

Det problematiska med det
är att de som löser problem,
misstänks vara de som för-
orsakat problemet,
och därför håller tyst.

Helst som ingen annan
är medveten om problemet,
än dem själva.

Så var fallet med den där
deckarförfattarn,
som blev häktad för mord,
för att hon i en av sina
deckarhistorier återgivit
ett mord,
som skett i verkligheten,
exakt hur det gått till,
tid,plats,och motiv,
och vem mer än mördaren
kan känna till det ?

*






Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2020-06-01 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP