Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV ?

Bortblåst energi
tv-programmens tidigare lockelse
tynar sakta bort.
i en ändlöst återkommande rutin
sköljer repriser över mig
jag sitter stilla i väntrummet
och väntar, väntar, väntar, väntar…




Fri vers av arnold
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet upplevs ofta som ett ”väntrum” där vi stöter ihop med repriser. Men efter dessa så väntar livet på oss - efter pandemin.
2020-12-31
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold