Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... om universums strängar...


När språket inte räcker till

En bluesgitarr sjunger livets toner
om melankoli, hjärta, smärta och själens lidelser

... så komplicerat enkelt och innerligt svårt det är att leva och växa ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-01 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik