Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kom till mig under gårdagen och som jag behövde skriva ned


Jag är den jag är

Jag är den jag är
Den jag konstant håller kär
Aldrig ska jag släppa taget
Ty aldrig förlorar jag slaget

En identitet jag ej kan släppa
Ett namn jag alltid skall greppa
Vem är du att sätta dig över mig?
Vem är du att ignorera mitt "nej"?

Sekler må passera och åren alltjämt gå
Lederna känns sega och hårstrån blir grå
Erfarenheter växer, livet det ger mig styrka
Ingenting förnekas, på detta må jag yrka!

Ett liv i detta nu, eller cykler av existens
Jag kämpar och tar mig igenom varenda ambivalens
Tills jag finner den fasta grund
Som alltid finns där, sekund för sekund




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-06-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord