Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln min,

Vännen min,
Jag ser dig
Så våga allt du vill
Lev och satsa
Lite till

jag är här
om du mot all min och din egen förmodan

Faller




Fri vers av Hanna S
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-07-10 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna S
Hanna S